Основен Симптоми

Hgch на дни от концепцията калкулатор. Точно изчисляване на бременността и раждането.

Въведете данните за първия и втория (ако са налични) резултати от HCG и натиснете бутона „Изчислете резултата”. Графиката ще покаже точките от вашите резултати, които могат да бъдат визуално сравнени с показателите за скоростта на hCG. Точките са свързани чрез линия, което ни позволява да оценим динамиката на индекса hCG за времето между тестовете.

Друга свързана информация

134 коментара към „HCG калкулатор“

Добре дошли! На 2.03.2017 тя мина на 13-ия ден след овулацията, тестовете са се подобрили след 10 дни овулация (бледо) hgch показали 1.20 IU / L. Какво означава това? Колко струва това в Ме / мл? Благодаря предварително!

Здравейте, имам първата бременност, лекувах се за безплодие. Последната менструация е от 11 до 18 юли, цикълът ми не е стабилен. На 11 август тя направи тест за hgch-364.8 и точно 4 дни по-късно повтори - 2614. Едно ултразвуково изследване беше изпратено много рано и показа само оплодената яйцеклетка, а ембрионът отсъства (11 август). Размерът на яйцеклетката към момента е 11.2. Много съм притеснен за настоящата ситуация, трябва ли да се страхувам от неправилното развитие на бременността? Дали hgch расте бързо, нормално ли е до 11 август ембрионът да не се появи на ултразвука? Благодаря предварително за вашия отговор.

Добре дошли! Hgh растат не е бързо, но както трябва. Ембрионът в 100% от случаите трябва да се вижда, когато размерът на яйцеклетката е 20 mm. До този размер ембрионът може да не е видим. На този сайт има специална секция за консултация с лекаря и пациента - раздел "консултации". Задавайки въпрос там, вероятността да се получи отговор на въпрос в началото е много по-висока.

Добър ден Минаха 20 дни от зачеването, HCG показа 7367ME / л. Кажете ми, това ли е нормален резултат? Трябва да повторите анализа?

Добре дошли!
Кажи ми, това е нормално увеличение? Дали е малко?
11/07/2016 - 6283
11.11.2016 г. -23206
Краен срок 6-та акушерска седмица

Добре дошли! Ако вземем предвид правилото за растеж на hCG на малки количества - на всеки два дни два пъти, тогава сте добре.

Добър вечер! Кажи ми моля hgch расте нормално или не? Датата на последната менструация е 23 март 2016 г. Хгч 04.26.16-2101; hg 04.05.16-26033. HGG 14.05.16-82553.

Добре дошли! Растежът на hCG е много добър.

Добре дошли! Имам забавяне от 8 дни, а тестът на hgch показа 1.7 IU / l. Възможно ли е, че hgc се доставя от друг?

Едва ли. Може би срив? Не се притеснявайте и се връщайте за още 2 дни

Добре дошли! Забавената менструация без бременност не повишава нивото на hcch. Ето защо, такъв резултат със закъснението е напълно приемлив. За консултация с лекар на нашия уебсайт има раздел Консултация. Моля, задавайте въпроси там. Благодаря.

Здравейте, моля кажете ми, последният M са на 23 май, цикълът е 33 дни, на 27 юни, hgch 606 мед / ml, 1 юли 1891 мед / ml, това е нормално или не достатъчно? Благодаря предварително.

Добре дошли! Според таблиците, разбира се, бих искал повече, но бременността се развива за всеки индивидуално, нека да не бързаме да правим изводи, динамиката се произнася, това означава, че бременността се развива, след 3-4 дни можете да си върнете анализа.

Добре дошли! През изминалата бременност, hgch расте като луд, по-специално от 10 000 до 25 000 за 48 часа (вече не го приема), в резултат на ST, не е било възможно да се установят причините.
В тази бременност, hgch също расте много бързо (макар и по-бавно от последното време), 21.05 - първия ден от последния цикъл, 20.06 - hgch 330, 22.06 - hgch 1579, 24.06 - hgch 3456, 01.07 - hgch 32230.
Според всички таблици и правила за удвояване, всичко става 2 пъти по-бързо.

Добре дошли! HCG над нормата може да възникне в случай на многоплодна бременност, в случай на неправилно предписан период и в случай на нарушение на бременността, като мехури, покажете цифрите на Вашия лекар.

Здравейте, кажете ми, има причина за безпокойство, на третия ден от закъснението, на 21, 17, минах през hCG 2101, а на 25 май, 1757, 2551. Това ли е нормално?

12 - 17 април
19.04 - 14738 (имаше незначителни показания, ултразвуково изследване на бременността 5 седмици 6 дни) сърдечен ритъм 113 удара
24.04 - 35144
04/26 - 44473

Има HGCH нормална печалба?
Имаше ST за период от 6 седмици преди година, докато растежът на hcch беше подобен.
01.10 48544
02.10 66048 ултразвукови палпитации 6 седмици
11.10 61112 Ултразвук на ST, 6 седмици 1 ден.

Добър ден Кажете ми, моля, за динамиката на hCG:
15 ДЗД - 92
18 DPO - 257. Прогестерон 29.1

Добре дошли! Като се има предвид вашата история, отново се превръщате в hCG, увеличението за два дни трябва да бъде поне два пъти, имате малко повече от два пъти за три дни, увеличението не е много интензивно, но за да се изясни динамиката, отново се извършва анализът.

Добър ден, може ли да ми кажете добро увеличение на динамиката на hCG или не? 07.11 - 3748 mIU / ml., 09.11 - 6620 mIU / ml., 11.11 - 11 622 mIU / ml. На ултразвук терминът е 4-5 седмици.

Здравейте, тестът за овулация бе 16-17 януари,
1 февруари hgch 513,
7 февруари, 8966,
глюкоза на тощак 5.5, (казано да се върне, ако също ще постави диабет), T4 11.6,
инсулин 14.4
траг 2.56
insulinorez. 3.5
at-tpo 3,
има вероятност да има близнаци (от близкия съпруг), ултразвукът е направен на 1 февруари, те не са видели нищо, мисля, че трябва да изчакам или да тичам спешно (просто се тревожа за кратко време, опасно ли е). hgc обновен
или нормално. или поради захар. много притеснен. Благодаря предварително

Добър ден HCG показа 132.2 mME, забавяне от 8 дни, преминало много тестове за бременност, показа положителен резултат. Аз съм притеснен за извънматочна бременност, а не за ниско hCG? Благодаря предварително!

Добре дошли! Растеж на hCG Individual, трябва да погледнете динамиката, може би е имало късна овулация, тогава всичко е наред.

Добър ден, ситуацията е много сложна. Кажете ми в средата на цикъла, HCG показа резултат от 99,5 (кървене на кръвта, тъй като в средата на цикъла започва буйния кафяв разряд), рецидивът в динамиката спадна до 84.8. На ултразвук е открита киста в ляво от 6 см. На тях им е казано да не лекуват нищо след един месец контролен ултразвук. Ще се разреши. Кажи ми, когато можеш отново да планираш бременност?

Марго, Олга, за вашите въпроси имаме специален раздел за Консултация. Моля, попитайте експертите там.

Добър вечер. Моля, кажете ми 7037 mIU / ml за 5 седмици и 2 дни нормална стойност. Ултразвукът показва този период?

Добър вечер! Помогнете да се справите с нивото на hgch и да определите датата.
Първият ден от последния менструален период е 21.01.15. Преминахме hgch 03/04/15 резултата беше 1368.7, отново преминахме 12.03.15 резултат-9275.3. Анализите са направени в CMD.

Добър ден на 16-ия ден от предполагаемото зачатие hgch е 1261 единици, след 6 дни - вече 16101. Дали динамиката е твърде бърза? Какво може да каже? Благодаря предварително.

Добре дошли! Последномесечно 01/23/15 27.02 hgch показа 74.24 А в неделя 15.02 имаше кафяв разряд, както разбирам, че е привързаността на плода? 03/02/15 отново предаде hgch 623.43Кажете ми, моля ви, това е нормално? Притеснявам се, защото съм оцелял. преди година.

Какъв е броят на предадените първите hgch? Тя расте. Вече е добре

Добре дошли! С увеличаването на гестационната възраст темпът на растеж на hCG се забавя, в момента, в който се справяте добре.

Добър ден Кажи ми, моля. Последният месец беше 03/03/2016. цикълът е кратък - 25 дни. трябваше да започне на 28.03.2016 г. На 3-тия ден от закъснението (30.03.2016 г.) изкарах hCG - 450. След това преминах на 5-ия ден от закъснението (04/01/2016) -950. Тогава на 10-ия ден (04/06/2016) - 7730. Тогава на 12-тия ден (04/08/2016) - 12,880. След това на 18-тия ден (14.04.2016 г.) - 40330. А на 22-ия ден (18.04.2016) - 64 329. Аз съм притеснен за последния резултат. за 4 дни, hCG не се е удвоил (според моите изчисления трябва да е някъде 81 000). Забавя ли растежа на hCG? това е необичайно Благодаря предварително! Много разтревожени бяха преди това замразени. Моля, отговорете

Добре дошли! Удвояването на hCG е типично за малки периоди, по-нататъшният растеж се забавя, за да се успокои, може да се направи ултразвук, да се прецени дали ембрионът съответства на гестационната възраст.

Добре дошли! Направих анализ, имам резултат 82678 IU / ml, бременна или не?

Да, бременна си. За консултация с лекар на нашия сайт има специална секция Консултации. Моля, задавайте въпроси там. Благодаря.

Здравейте Можете ли да ми кажете дали има нормално увеличение на hCG. Много се притеснявам, през ноември миналата година имах две операции (лечение на цистаденома от левия яйчник, премахване на апендицит). В този цикъл имаше много стрес. Последният месец започна 07 юли 2016 година. Очаква се неуспех на менструалния цикъл, на фона на стреса. След операции цикълът е 28-30 дни. 9 август направи 5 теста, всички положителни, втората лента е по-бледа. 11 август, нивото на hCG - 458.31 мед / мл. 15 август, нивото на hCG - 2132.08 мед / ml. 23 август, нивото на hCG - 14308.79 мед / мл. На ултразвук планирам, когато ще има 8 акушерски седмици.

Добре дошли! Имате добра динамика на растежа на hCG.

Добър ден Последно месечно 15.04
Денят преди забавянето на hcg 55
Ден по-късно, 262, и след още 2 дни, 1200
Растежът е на пръв поглед добър, на 5 седмица 6 дни е на ултразвук, без сърцебиене, ембрион 2 mm оплодена яйцеклетка 19 mm.
След 4 дни на 6.4 дни, повторете ултразвука. Сърцето е. Фетално яйце 20 mm, ембрион 6 mm.
Но лекарят не се регистрира, казва, че бременността не се развива. И пълното неспазване на крайните срокове (за последната половина на годината цикълът се запъти и овулацията е 16-19 dz.)
Какво да правим и как да бъдем! Днес минах hghch на 33 dpo, какво трябва да бъде (dpo навсякъде мисля с 15 ds, като лекар)

Добре дошли! в кратки периоди бременността не се развива еднакво. Пулсът на сърцето се появи, което означава, че бременността напредва. дайте шанс на плода - ако не е предназначено да продължи, той ще спре сам. А ултразвукът при малки условия често не е обективен, не е за нищо, че първото ултразвуково изследване се препоръчва да се направи на 12 седмици, така че да има по-малко грешки и причини за стрес.

Добър ден Цикъл от 30 дни. На ден 33 hgch - 234.5. На 37 - 857,6. Па 15 години. Дали това е добра печалба и кога трябва да отидете за ултразвук? Благодаря!

Добре дошли! Последната менструация беше 14.09.2015, следващата се очакваше на 12.10.2015. 12.10 - менструацията не е настъпила, но поносимата болка се появява в долната част на корема (обикновено тази болка идва в първия ми ден от менструацията). Вечерта разбрах, че гърдите ми са много възпалени, подозирах го и реших да направя тест за бременност сутрин. 13.10 - направил тест, резултатът показал две ленти (единият ярко изразен, а вторият - тъп), стомахът продължил да боли през целия ден 14.10 - направил още един тест, резултатът бил две ивици (едната била ярко изразена, а втората - тъпа), през целия ден стомаха продължава да хленчи 15.10 - Аз правя третия тест, резултатът е две ленти (едната е ярка, а втората е скучна), реших да отида на течнокристалния дисплей за среща с лекар. Те ме погледнаха на фотьойла и казаха, че има ерозия (като докоснаха лекаря, тя каза, че имам малко кървава кръв), матката беше увеличена, но тя не вижда бременност. След стола отидохме на ултразвуково сканиране - лекарят прегледа матката и каза, че досега тя не вижда бременността, но видя голяма киста на десния яйчник. Лекарят каза, че трябва да преминете тестове и това е съмнение за извънматочна бременност. След всичко казано ми казаха да дойда на рецепцията на 19.10 и дадох указания за тестове, един от тях беше hCG. Анализът на hCG е преминал - резултатът е 686.4 mmo / ml. НО ДО ПОНЕДЕЛНИК ТВЪРДИ. Помогнете, моля, защо е необходим анализът на ХГЧ и какво може да се определи от неговите резултати.

Добре дошли! Анализът на CGs е необходим за точно определяне на наличието на бременност в организма и предварителното заключение за това дали е маточна. Вие имате бременност, възможно, вероятно ектопична. Определянето на това ще спомогне за доставянето на кръв от хормон в динамиката и ултразвука в динамиката.

На този сайт има специална секция за консултация с лекар. Моля, пишете въпроси там.

В секцията за консултации на лекаря написах въпроса си, но за съжаление там се появи прозорец (вашият въпрос е изпратен и очаква одобрение). Но два дни са минали и нищо не се е променило. Затова пиша тук, тъй като не съм успявал да спя или да ям в продължение на три дни, постоянно съм на нервите си.
Благодарим ви, че се допитахте до въпроса ми.

Здравейте Искам съвет. Имах забавяне от 3 дни, тестовете показаха положителен резултат, след 2 дни започнах да размазвам нещо кафяво на следващия ден като приличаха на месец. Предал е hgch резултат 11.7 IU / l. На ултразвук не намерих нищо, какво можеше да бъде?

Добре дошли! Подаде hCG 23.06 - 122.8me. 25 юни - 152.1. Това ли е добро увеличение?

Добре дошли! Не, увеличението е малко, в ранните етапи на всеки два дни, при нормална бременност hCG се удвоява.

Добър ден Въпросът е свързан с ранна бременност. Аз съм на 39 години, на 8-та бременност (5 спонтанни аборти, успешна ПС, спонтанен аборт), имам месечни периоди на 7 август, овулация приблизително на 17-ия DC на 24 август (започнах да приемам урожестан 200h1p + vitE + фолиева киселина). Преди закъснението, кафявият дъб започна около 3 дни, направих тест и той показа две ивици (добави още един урожестан, магнезий В6). Приблизително 14 ОПОС
09/06/2016 HGCH - 187, но мазилката не спря и аз увеличих утрожестан с още 200;
09.09.2016 - 743;
16 септември - 11,583;
21.09 - 33,321.
Въпросът е, че мазилката не спира, но се вижда само на хартия след уриниране, тампонът е чист. 17.09.2016 г. беше uvracha и постави малка заплаха (погледна на стола) и назначи: tranexam за 2х3р на ден, магнезий В6 и мултивитамини. 20.09.2016 г. след сутрешното обличане мазилката стана червено-кафява, уплаших се и добавихме дицинонови инжекции сутрин и вечер. На 21.09.2016 г. сутрин мазилката е обичайно кафява, но като яйцеклетка се разтяга, тя премахва tranexam, но се убожда от боядисване 3 пъти, а вечер мазилката отново се зачервява, след като се инжектира допълнително дицинон. Рано сутринта започва силно разстройство с по-ниски болки в корема, освобождаване на кафяво.
Резултатът от ултразвука на 09/22/2016:
- яйце плодове - 1 (в матката);
- размер - 19 mm;
- ktr 3 mm (ембрионален маркер);
- жълтъчен сак - 3.2 mm;
- хорион на задната стена;
- тонът е нормален, няма откъсване

Смятате ли, че такива показатели са нормални и бременността продължава, освобождаването от отговорност не спира (виждам само хартиено-светли кафяви и понякога кафяви ивици на хартия, най-често след употреба на тоалетна или сутрин)? ако последната менструация е на 7 август, овулацията чрез тестове след 17-ия DC, hCG:
6 септември 2016 г. - 187;
09.09.2016 - 743;
16 септември - 11,583;
21,09 - 33,321;
27 септември - 55,108.
Ще бъда благодарен за помощта

Добре дошли! В момента бременността напредва точно, но изхвърлянето по време на бременност не трябва да се смесва с кръвта. Може да има много причини, трябва да се консултирате лично с вашия гинеколог. На разстояние такива въпроси трудно се решават.

Кажете ми дали нормалният растеж на hCG.16 dpo-269, 20 dpo-931

HCG калкулатор

Калкулаторът за растежа на hCG ще ви помогне да разчетете кръвен тест, да следите скоростта на растеж на хормона и да определите продължителността на бременността. Отбележете, че за да се направи правилна оценка на растежа на hCG, тестовете трябва да се провеждат в една и съща лаборатория, тъй като това се дължи на използването на различни реагенти и изследователски методи.

Изчислете продължителността на hCG на бременността

HCG - човешкият хорионгонадотропин започва да се произвежда след 6-10 дни след зачеването. През първите седмици хормонът се удвоява средно на всеки 2 дни (48-72 часа). С увеличаване на гестационната възраст скоростта се забавя, а когато достигне 1200 mU / ml, хормонът се удвоява на всеки 3-4 дни (72-96 часа), повече от 4 дни е необходимо да се удвои след 6000 mU / ml. Максималната концентрация на hCG достига 9-11 седмици от бременността, а след това нивото му бавно намалява.

С помощта на таблицата можете да изчислите приблизителната продължителност на бременността.

HCG калкулатор

Калкулаторът на hCG ще помогне за дешифриране на резултатите от кръвния тест за hCG за период от дни от датата на зачеването, трансфера на ембриони (след IVF) или забавянето, определя гестационната възраст и оценява скоростта на растеж на хормоналното ниво.

Периодът на удвояване на hCG в единична бременност

HCG започва да се произвежда още 6-10 дни след оплождането на яйцето. През първите седмици нивото на hCG трябва да се удвои на всеки 2 дни. С увеличаване на продължителността на бременността, темпът на растеж се забавя - когато достигне 1200 mU / ml, hCG се удвоява на всеки 3-4 дни (от 72 до 96 часа) и след 6000 mU / ml се удвоява средно на всеки 4 дни (96 часа).

PM - датата на последната менструация.
DPO - дни след овулацията.

Концентрацията на hCG достига максимум на 9-11 седмица от бременността, след което нивото на hCG започва бавно да намалява.

HCG при многоплодна бременност

При многоплодни бременности съдържанието на hCG се увеличава пропорционално на броя на фетусите и средните стойности на hCG при бременни жени с близнаци (тризнаци) обикновено са по-високи, отколкото при други бременни жени по едно и също време.

Лабораторни стандарти и потребителски резултати

Скоростта на hCG в различни лаборатории може да варира. Това се дължи на използването на различни изследователски методи, реагенти и други фактори. Ето защо, за да се оцени правилно динамиката на растежа на хормона, е необходимо да се проведат изследвания в една лаборатория и да се оценят резултатите по отношение на нормите на тази лаборатория. Калкулаторът hCG ви позволява да оцените вашите резултати по отношение на нормите на различни лаборатории:

Резултатите от други потребители на графиката могат също да се различават (в зависимост от нормите на лабораториите), да съдържат грешки (например неправилно въведени данни).

За Повече Информация Относно Вида Алергии